top of page
Qui som?
 

 

 

 
 

Edicions de l'Eixample es una empresa singular que trabaja en el campo de la creación visual, el diseño gráfico i la edición.

 

Creada el 1983, per Salvador Saura i Ramon Torrente, es un dels referents europeus en el camp de les edicions especials. Es realitzen encàrrecs per a museus i institucions com Fundació Antoni Tàpies, MACBA, Fundació Joan Miró, Fundació Caixa Catalunya - La Pedrera, Fundació “la Caixa”, KRTU i Generalitat de Catalunya, entre d’altres. Institucions per a les quals s'han desenvolupat imatges gràfiques, catàlegs i tota mena d'elements de difusió.

En els darrers anys, Edicions de l'Eixample s'ha especialitzat en un concepte de llibre de bibliofilia, que ha revolucionat el camp del llibre de prestigi vinculat a la cel·lebració de grans esdeveniments, o al col·leccionisme. Constitución. Del código de Hammurabi a la Constitución Española de 1978 (2003), Camino de Santiago, patrimonio mundial (2005), El tapís de la creació (2008), Libre de meravelles (2010), són alguns dels volums que millor il·lustren aquesta nova idea de llibre de prestigi. 

 

 

bottom of page